Naše DDD služby nabízíme také v rámci systému HACCP. Možná podnikáte v potravinářském průmyslu nebo jste majiteli restaurace.
V takovém případě musíte znát tzv. systém HACCP (Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů, z angl. Hazard Analysis and Critical Control Points), který předchází rizikům v celém potravinářském procesu – od výroby obalů přes dodání surovin až po finální produkt určený ke konzumaci. O co přesně jde?
Účelem HACCP je eliminace nebezpečí ve výrobě a obchodu s potravinami či krmivy a zajištění nezávadnosti daných produktů ve všech stádiích jednotlivých procesů.
U všech výrobců potravin je vytvoření a zavedení systému HACCP vyžadováno povinně na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin. Jeho nesprávná aplikace pak může vést nejen ke znehodnocení zboží, ale také k vysokým pokutám nebo dokonce odebrání licence.
Naše deratizační, dezinfekční a dezinsekční služby jsou prováděné specialisty v oboru, kteří jsou vybaveni odbornými certifikacemi a mnohaletými zkušenostmi.
Užívané prostředky jsou registrovány a v souladu s předpisy České republiky a Evropské unie. Nezaměřujeme se pouze na velké závody a výrobu, naopak pomáháme také menším provozům, rodinám i jednotlivcům. Pro nezávaznou konzultaci se nám ozvěte.
Barbora Cirhanová
Havanská 450/4
170 00 Praha 7
IČO: 07685335
Jsme členy Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce, deratizace ČR, z.s.